Hoe zit het?

Wij zijn Marcel Koelma & Yorick Bonen, oprichters van Raitis Zorginzet. Een Fries en een Sallander. Raitis is echter het Finse woord voor nuchter.

Een beetje creativiteit kan nooit kwaad.

Nuchter dus. Zo staan wij ook in het werkveld. De Finse mentaliteit doet ons denken aan discipline, volhardend zijn, maar wel met beide benen op de grond. Zo zijn wij op onze bedrijfsnaam gekomen. Transparant, flexibel en duidelijkheid scheppen. Wij hebben werkervaring opgebouwd in de (forensische) psychiatrie, gehandicaptenzorg, beschermd wonen, het maatschappelijk werk en binnen jeugdzorg. Raitis is dé verbinding tussen de professional en de zorgaanbieder. Raitis fungeert als intermediair tussen de opdrachtgever en de ZZP’er.

Als de zorgaanbieder vraagt om externe inzet, is Raitis er om deze verbinding te leggen. We gaan in gesprek en sluiten met onze ervaring en expertise aan bij de vraag van de aanbieder. Ons kwalitatief sterke netwerk van ZZP’ers staat direct voor u klaar. Zorgaanbieders moeten soms maar afwachten wat voor externe inzet er komt. De onzekerheid of het wel aansluit bij het vaste team. Of diegene wel zelfstandig is. Wij denken dat het anders kan. Raitis vult opdrachten niet in. We lossen ze op.